Overslaan en naar de inhoud gaan

Stadskasteel Oudaen

vanaf 11.00 uur

Vanaf € 21,50 vanaf 10 pers.

Oudegracht t/o 85

Stadsrondvaart, gevolgd of voorafgegaan door een rondleiding door de sfeervolle Stoombierbrouwerij van Stadskasteel Oudaen.


< Terug naar zoekresultaat


Voorkant Stadskasteel Oudaen

Voorkant Stadskasteel Oudaen

Meer foto's

Een stadsrondvaart van ca. 1 uur gevolgd of voorafgegaan door een rondleiding door de sfeervolle bierbrouwerij van Stadskasteel Oudaen met als aangename afsluiting een heerlijk glas huisgebrouwen bier naar keuze, of een uitgebreide lunch in een van de prachtige ruimtes van het stadskasteel. Een combinatie van deze arrangementen is uiteraard ook mogelijk!

Oudaen Arrangementen

Bierbrouwerij-arrangement (va. 10 personen)

Voor of na de stadsrondvaart krijgt u een rondleiding door de bierbrouwerij en daar kunt u natuurlijk een glas Oudaen bier naar keuze proeven. De rondvaart duurt ongeveer één uur en de rondleiding door de brouwerij een half uur.

Prijs € 21,50

Stadskasteellunch-arrangement (va. 10 personen)

U kunt de stadsrondvaart ook combineren met een uitgebreide lunch bij Oudaen: huisgemaakte soep, verschillende biologische broodsoorten en zoete broodjes, divers beleg, rauwkostsalade en koffie/thee, verse jus en melk of karnemelk naar keuze.

Prijs €32,50

Combinatie lunch, bierbrouwerij en rondvaart (va. 10 personen)

Een combinatie van bovenstaande arrangementen behoort ook tot de mogelijkheden, u maakt dan een rondvaart van ca. 1 uur gevolgd of voorafgegaan door een rondleiding en lunch bij Oudaen. Dit arrangement neemt in totaal zo'n drie uur in beslag. 

Prijs €41,95

 


Foto

Links

Vaartijden

Het Oudaen arrangement wordt gecombineerd met de reguliere stadsrondvaart. 

Kijk voor de actuele afvaarttijden bij de Rondvaart Utrecht

Prijzen

Oudaen Arrangement

Bierbrouwerij-arrangement € 21,50 p.p. (va. 10 personen)

Voor of na de stadsrondvaart krijgt u een rondleiding door de Stoombierbrouwerij en daar kunt u natuurlijk een glas van Oudaen naar keuze proeven. Totale duur van het hele arrangement is ca. 1,5 uur.

Stadskasteellunch-arrangement €32,50 p.p. (va. 10 personen)

Voor of na de stadsrondvaart geniet u van een uitgebreide lunch in Stadskasteel Oudaen. 

Combinatie van beide arrangementen €41,95 p.p. (va. 10 personen)

U kunt de stadsrondvaart ook combineren met zowel een lunch als een rondleiding door de Stoombierbrouwerij. Totale duur van dit arrangement is ca. 3 uur. 

 

Reserveren

Voorkeursdatum