Overslaan en naar de inhoud gaan

Rondvaart Utrecht

Rondvaart in Utrecht langs de middeleeuwse wasplaatsen, Utrechtse musea, de leukste en mooiste geveltjes. De groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen. Een rondvaart door Utrecht is altijd een aanrader.

Laat je verrassen door de even fraaie als oude bruggen. Verbaas je over de zeldzame werfmuurbegroeiing. Raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns. Met acht comfortabele rondvaartboten verzorgt Rederij Schuttevaer de leukste rondvaarten en dagtochten in en om Utrecht. Varen in Utrecht is een beleving en een leuk cultureel uitstapje voor iedereen.

In 1960 startte het Utrechtse rondvaartbedrijf Schuttevaer met rondvaarten door de grachten en singels van Utrecht. Dit jaar varen wij al ruim een halve eeuw door de de historische binnenstad van Utrecht en over de rivieren : de Kromme Rijn, de Vecht en de Hollandse IJssel. Momenteel staat de derde generatie aan het roer van Rederij Schuttevaer, al jaren een Utrechts familiebedrijf. 

Bruiloft, bedrijfsuitjes of familiefeest zijn mogelijk op een eigen rondvaartboot. Huur hiervoor een boot bij Rederij Schuttevaer, onze boten hebben een capaciteit van maximaal 80 personen, ook hebben wij boten voor maximaal 30 personen voor gezellige rondvaarten met kleinere groepen.

Varen op de Vecht, Kromme Rijn en Hollandse IJssel of door de grachten van Utrecht, kom aan boord en geniet van Utrecht en de prachtige omgeving

Een bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een rondvaart met Rederij Schuttevaer.