Overslaan en naar de inhoud gaan

Rondvaarten in en om Utrecht

 

REDERIJ SCHUTTEVAER VOERT VANWEGE HET CORONAVIRUS TOT 28 APRIL GEEN RONDVAARTEN EN BOOTTOCHTEN MEER UIT IN UTRECHT.

WIJ HOPEN U IN MEI WEER AAN BOORD TE MOGEN VERWELKOMEN.

BLIJF GEZOND!

Wij zijn van maandag t/m vrijdag wel telefonisch en per mail bereikbaar voor reserveringen en andere vragen.

 

Een rondvaart in Utrecht langs de mooiste geveltjes, de groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders, de middeleeuwse wasplaatsen, verschillende Utrechtse musea en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen.

Laat je verrassen door de even fraaie als oude bruggen. Verbaas je over de zeldzame werfmuurbegroeiing. Raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns. Een rondvaart door Utrecht is altijd een aanrader.

 

In 1960 startte het Utrechtse rondvaartbedrijf Schuttevaer met rondvaarten door de grachten en singels van Utrecht. Wij varen al ruim een halve eeuw door de historische binnenstad van Utrecht en over de rivieren als de Kromme Rijn, de Vecht en de Hollandse IJssel. Momenteel staat de derde generatie aan het roer van Rederij Schuttevaer, al jaren een Utrechts familiebedrijf. 

Bruiloften, bedrijfsuitjes en familiefeesten zijn allemaal mogelijk op een eigen rondvaartboot. Met acht comfortabele rondvaartboten verzorgt Rederij Schuttevaer de leukste rondvaarten en dagtochten in en om Utrecht. Onze boten hebben een capaciteit van maximaal 80 personen, maar wij hebben ook boten voor maximaal 30 personen voor gezellige rondvaarten met kleinere groepen.

Varen op de Vecht, Kromme Rijn en Hollandse IJssel of door de grachten van Utrecht, kom aan boord en geniet van Utrecht en de prachtige omgeving!

Een bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een rondvaart met Rederij Schuttevaer.