Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Bootverhuur en Catering

Zoekt u nog een unieke locatie voor uw feest, bruiloft, (bedrijfs)uitje of vergadering? U kunt een boot afhuren voor uw gezelschap om, al varend, te genieten van elkaars gezelschap evenals de Utrechtse wateren.

U kunt zelf de route, hapjes en drankjes samenstellen: van kaasproeverij tot uitgebreide lunch met koffie en thee, buffet of gewoon een heerlijk borrelgarnituurtje.

Wij denken graag met u mee dus bel ons gerust op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur op: 030-2720111

Bekijk hier onze verschillende boten, diens capaciteit en huurprijs.

🌟 Ontdek Utrecht op een Unieke Manier – aan boord bij Rederij Schuttevaer door de Betoverende Binnenstad! 🌟

Stap aan boord van een magische reis door de historische grachten van Utrecht en beleef de charme van deze prachtige stad op een unieke manier! Onze betoverende rondvaart neemt je mee door de adembenemende grachten en onthult de verborgen schatten van Utrecht, de stad met een rijke geschiedenis en een bruisend modern karakter.

🚤 Waarom Kiezen Voor een rondvaart door Utrecht?

Historische Pracht: Vaar langs eeuwenoude grachtenpanden, sfeervolle bruggen en middeleeuwse werfkelders. Elk moment onthult de geschiedenis van Utrecht op een manier die je nog nooit hebt ervaren.

🌳 Betoverende Natuur: Geniet van de groene oases langs het water en bewonder de schilderachtige parken die de stad omringen. Een harmonie tussen stedelijke pracht en natuurlijke schoonheid.

🎉 Gezelligheid op het Water: Ontspan en geniet met vrienden, familie of collega’s terwijl onze ervaren kapitein je door de waterwegen van Utrecht leidt. Perfect voor een onvergetelijk dagje uit!

🌅 Romantiek bij Zonsondergang: Maak je winterse avond extra speciaal met een romantische zonsondergangsrondvaart. Het wordt koud en het wordt eerder donker, de stad verlicht zichzelf en de grachten nemen een magische gloed aan. Aan boord van een warm schip kan je genieten van de stad.

👨‍👩‍👧‍👦 Voor Iedereen: Onze rondvaart is leuk voor alle leeftijden. Maak herinneringen met je dierbaren terwijl je de stad vanuit een nieuw perspectief ontdekt.

 

Onze wijnen aan boord worden verzorgd door wijnwinkel Fanster.

text

Contact Formulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.