Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Meest populair!

RONDVAART UTRECHT

OUDEGRACHT EN STADSBUITENGRACHTEN

Snelle details

1 uur varen
Volwassene 13+
16.50
Kind 4 t/m 12 jaar
11.50
1.5 uur varen
Volwassene 13+
19.95
Kind 4 t/m 12 jaar
14.95

Utrecht is het mooist vanaf het water

Zie hier de routes

 

1 uur varen: Een stadsvaart door de eeuwen heen

Verlies jezelf in -ongeveer- een uur vol pure geschiedenis terwijl onze ervaren schipper je meeneemt over de betoverende grachten en singels van Utrecht. Bewonder de unieke werfkelders, sierlijke bruggen, en iconische beelden onder de betoverende Pyke Koch lantaarnpalen.

Vanuit onze rondvaartboot geniet je van ongeëvenaarde uitzichten op de imposante grachtenhuizen en de majestueuze Domtoren langs de welbekende Oudegracht.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontdek het pas heropende water van de Catharijnesingel, dat onder het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne doorstroomt. Onderweg delen we boeiende verhalen in acht verschillende talen dankzij ons uitgebreide digitale gidsverhaal.

 

1.5 uur varen: een duik in de historie van Utrecht

Voor degenen die meer willen, breidt je avontuur uit tot anderhalf uur! Vertrekkend vanaf de historische Oudegracht, neemt deze uitgebreide stadsvaart je mee langs de schilderachtige buitensingels, en de meest adembenemende bezienswaardigheden van Utrecht. Vaar door twee eeuwen geschiedenis, waarbij we de prachtige singels aan de oostzijde van de stad niet overslaan. Een reis die je meeneemt naar het verleden en het heden van Utrecht.

 

Boek nu en laat je betoveren door het Utrechtse verleden en heden!

Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plaats aan boord en ervaar Utrecht op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Stap aan boord en dompel jezelf onder in de pracht van deze stad, met verhalen die tot leven komen terwijl je vaart door de betoverende wateren van Utrecht.

Beschikbaarheid is beperkt, dus boek vandaag nog voor een onvergetelijke reis door de tijd! 🌍🚤

Praktische info

  • 📍 Afvaart: Oudegracht 85 aan de Viebrug
  • 🕑 10 minuten voor vertrek aanwezig zijn