Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

RONDVAART EN DRIE-GANGENDINER BIJ HUMPHREY'S

Snelle details

Wij nemen voor u contact op met het restaurant om de reservering aan te vragen. Doorgaans doen wij dit aansluitend op de vaart met 15 min ‘wandelruimte’. Wanneer u een vaart eerder op de dag boekt contacteren wij u over de gewenste tijd voor het diner. Het restaurant opent om 17:00 uur. 

1 uur varen
Persoon 2+
53,00
1.5 uur varen
Persoon 2+
56,45

Geniet van een cruise en driegangendiner bij Humphrey’s

Een stadsrondvaart van ca. 1 uur gevolgd door een drie-gangendiner bij Restaurant Humphrey’s excl. drankjes.

Midden in het winkelhart van deze domstad herbergt deze unieke eetgelegenheid. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen in de kalender hiernaast!

LET OP

Vanaf september tot en met maart hanteert Humphrey’s -i.v.m. de drukte- shifts. Dit betekend dat inloop mogelijk is tussen 16:30 – 17:15 óf tussen 20:00 – 20:15 uur. Mogelijk moet u dus langer wachten voordat u naar het diner kunt gaan. Indien het geval contacteren wij u.

 

Voorwaarden

  • Dranken buiten arrangementen kunnen uiteraard wel besteld worden. Dit komt bovenop de vermelde prijs en worden bij het restaurant afgerekend.
  • Deze arrangementen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
  • De duur van het diner binnen dit arrangement is 2,5 uur.
  • Reserveren is noodzakelijk.