Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Boottochten

De leukste boottochten door Utrecht in Nederland

GENIET VAN EEN RONDVAART IN UTRECHT

Utrecht is in alle opzichten een bezoek waard. De provincie Utrecht herbergt een schat aan natuur en cultuur. De Utrechtse Heuvelrug is zeer geschikt voor een prachtige boswandeling of een natuurrijke fietstocht. De provincie Utrecht telt verschillende landgoederen, forten en kastelen. Ook is de provincie favoriet van veel natuurliefhebbers vanwege het vele groen dat er te vinden is.

Vanuit de stad Utrecht zijn met de rondvaartboot de leukste plekjes in de omgeving te bereiken. Vanaf het water geeft de provincie haar mooiste geheimen prijs. Vaar bijvoorbeeld mee naar Rhijnauwen en ga lekker picknicken in Amelisweerd of combineer een boottocht over de Vecht met een mooie wandeling.

Onderneem eens zo’n verrassende dagtocht!

Dagtochten, boottochten, rondvaarten, arrangementen, bedrijfsfeesten, familie-uitjes, alles is mogelijk. Utrecht is centraal gelegen en heeft heel veel te bieden, wij passen het arrangement graag aan uw wensen aan en combineren een rondvaart, een museumbezoek, een wandeling, een lunch of een kasteelbezoek graag voor u op ieder gewenst niveau en voor ieder budget.

Reserveren of meer informatie via ons telefoonnummer: +31 (0)30 272 01 11.