Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Boottochten

De leukste boottochten door Utrecht in Nederland

  • Nieuw!
Vanaf 29,50

Vaar deze kerst met ons óver de grachten van Utrecht en dóór de verhalen van professioneel verhalenverteller Manjo Joosten.

Geniet van de middeleeuwse stad onder het genot van een eventueel drankje, terwijl je wordt meegenomen op een avontuur, verder dan onze wateren komen kunnen.

  • Nu of nooit!
Vanaf 21,95

Leer meer over (de wereld van) reptielen aan boord bij Rederij Schuttevaer!

Kom aan boord voor een unieke vaart van 1,5 uur waarbij u alles te weten komt over de fascinerende wereld van reptielen. Onder begeleiding van de ervaren reptielenprofessionals van Exotus Serpenti kunt u deze bijzondere dieren van dichtbij bewonderen en meer leren over hun leefomgeving, gedrag en andere interessante feitjes.

Vanaf 15.95

Vaar over de schilderachtige Kromme Rijn tussen Utrecht en Bunnik en bewonder de landgoederen Oud- en Nieuw Amelisweerd. Bij de tussenstop kun je ontspannen op het terras van het befaamde Theehuis Rhijnauwen. Op de terugweg maak je een volledige rondvaart door de stad Utrecht! Boek nu en wees verzekerd van een plekje

Vanaf 16.50

Vaar mee door de betoverende schoonheid van Amelisweerd en laat je verrassen door het reusachtige 300 hectare parkbos. Dit schilderachtige landschap is een droom voor elke natuurliefhebber en trekt jaarlijks meer dan 1,2 miljoen bezoekers. Tijdens de vaartocht word je niet alleen begeleid door een deskundige schipper, maar ook door ons digitale gidssysteem in acht verschillende talen.

GENIET VAN EEN RONDVAART IN UTRECHT

Utrecht is in alle opzichten een bezoek waard. De provincie Utrecht herbergt een schat aan natuur en cultuur. De Utrechtse Heuvelrug is zeer geschikt voor een prachtige boswandeling of een natuurrijke fietstocht. De provincie Utrecht telt verschillende landgoederen, forten en kastelen. Ook is de provincie favoriet van veel natuurliefhebbers vanwege het vele groen dat er te vinden is.

Vanuit de stad Utrecht zijn met de rondvaartboot de leukste plekjes in de omgeving te bereiken. Vanaf het water geeft de provincie haar mooiste geheimen prijs. Vaar bijvoorbeeld mee naar Rhijnauwen en ga lekker picknicken in Amelisweerd of combineer een boottocht over de Vecht met een mooie wandeling.

Onderneem eens zo’n verrassende dagtocht!

Dagtochten, boottochten, rondvaarten, arrangementen, bedrijfsfeesten, familie-uitjes, alles is mogelijk. Utrecht is centraal gelegen en heeft heel veel te bieden, wij passen het arrangement graag aan uw wensen aan en combineren een rondvaart, een museumbezoek, een wandeling, een lunch of een kasteelbezoek graag voor u op ieder gewenst niveau en voor ieder budget.

Reserveren of meer informatie via ons telefoonnummer: +31 (0)30 272 01 11.