Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

VACATURE KANTOOR M/V

Ben jij secuur, klantvriendelijk, werk je goed zelfstandig en lijkt het jou wel wat om te werken in de binnenstad van Utrecht?

 

Dan zoeken wij jou!

  • Wij zoeken medewerkers voor op ons kantoor aan de Oudegracht

Wij bieden

  • Een job waarbij iedere dag anders is
  • Een gezellig ‘Uterechs’ team aan collega’s dat voor je klaarstaat
  • Parttime of op afroep
  • Een functie in de prachtige binnenstad van Utrecht

 

Hoe ziet een dag op kantoor eruit bij Rondvaart Rederij Schuttevaer?

Jij opent het kantoor op de Weerdsingel en pakt een lekkere kop koffie. Je pakt alvast de agenda’s en start de systemen rustig op. Langzaamaan druppelt het personeel van die dag binnen: schippers, de caissière en eventueel andere medewerkers melden zich bij jou. Jij kan hen met behulp van de agenda precies vertellen wat hen te wachten staat. Samen maken jullie de nodige afspraken en wanneer iedereen aan het werk is kan jij ook lekker verder.

Je checkt en beantwoord de mail en telefoontjes die binnenkomen en houdt de agenda en planning bij. Jij bent hèt contactpersoon voor gasten die bijvoorbeeld een boot willen huren voor een bruiloft, maar ook reserveringen kunnen via jou binnenkomen. Je stelt offertes op en maakt een bevestiging wanneer gewenst.

Je zorgt ervoor dat het kantoor aan kant is en ruimt aan het einde van de dag even netjes op. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en secuur bent.

 

Interesse gekregen?

Stuur een sollicitatiebrief én je CV naar info@schuttevaer.com

t.a.v. Kristel Schuttevaer