Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

VACATURE KASSA, CATERING, WALKAPITEIN M/V

Ben jij zelfstandig, klantvriendelijk en op zoek naar een (bij)baantje in de mooiste stad van Nederland?

 

Dan zoeken wij jou!

  • Wij zoeken medewerkers voor achter de kassa, in de catering en als walkapitein
  • Wij zoeken krachten voor parttime of op afroep

Wij bieden

  • Een job waarbij iedere dag anders is
  • Een flexibele baan waarin je zelf kan aangeven wanneer je kan en wil werken!
  • Een gezellig ‘Uterechs’ team aan collega’s dat voor je klaarstaat
  • Een functie in de prachtige binnenstad van Utrecht

 

Let op: er staat hieronder de uiteenzetting van drie vacatures. Deze kun je -wel of niet- combineren zoals jij wilt!

Hoe ziet een dag er uit als caissière bij Rondvaart Rederij Schuttevaer?

Je begint ’s ochtends op kantoor of gaat rechtstreeks naar de kassa aan de Oudegracht of die op Hoog Catharijne! Hier verzamel je meteen alle info die je nodig hebt voor de dag. Je installeert je in het loket en pakt er lekker een kopje koffie of thee bij.

Wanneer het tijd is om open te gaan zorg jij ervoor dat het ticket-loket er piekfijn uitziet; de juiste time-schedules hangen, de reserveringen zijn verwerkt en de folders zijn aangevuld.

Dan is het tijd om de gasten te ontvangen, hierbij is het een pré als je, naast Nederlands, bijvoorbeeld Engels en Duits kan. Je beantwoordt eventuele vragen en verkoopt de gast het kaartje naar keuze, hierna wijs je ze de plek aan waar ze mogen opstappen.

De kiosk op Hoog Catharijne is ook daadwerkelijk een toeristen-informatiepunt. Het is dus zaak dat je wat over Utrecht weet te vertellen. Nog niet zo bekend met Utrecht? Geen probleem, wij helpen je!

In het hoogseizoen word je ondersteund door een ‘walkapitein’ welke ervoor zorgt dat jij je werk naar behoren kan doen en enkele taken van je kan overnemen indien gewenst.

Aan het einde van de dag ga je weer richting het nabijgelegen kantoor om de dag even te bespreken of kan je lekker rechtstreeks naar huis.

Hoe ziet een dag er uit als cateringmedewerker bij Rondvaart Rederij Schuttevaer?

Je begint -zelfstandig- twee uur voor afvaart in de werfkelder aan de Oudegracht. Hier zal ook alvast het schip klaarliggen waarin je gaat cateren; deze kan je dan alvast inrichten met hetgeen wat er nodig is.

Je hoeft zelf geen eten klaar te maken, dit wordt door een cateraar geleverd, je mag er wel voor zorgen dat het zo mooi mogelijk gepresenteerd wordt voor de gasten! Ook zorg jij ervoor dat er voldoende drankjes en glaswerk en servies aan boord is.

Met de schipper vaar je naar de opstapplaats van de gast vanwaar jij hen kan verwelkomen. Tijdens de vaart probeer jij aan iedere behoefte van de gast te voldoen en zorg jij ervoor dat alles in goede banen loopt.

Na afloop van de vaart en als de gasten zijn afgezet vaar je terug naar de werfkelder waar je de boot weer uit-catert en alles opruimt.

Als de catering kelder weer aan kant is ga jij lekker op huis aan.

Hoe ziet een dag eruit als walkapitein bij Rondvaart Rederij Schuttevaer?

Als walkapitein ben jij overal van op de hoogte. Je wordt voornamelijk in deze functie ingezet in het hoogseizoen; hierom combineren we deze functie vaak met een andere.

Jij springt bij wanneer de caissière, kapiteins of cateringmedewerkers je nodig hebben. In het hoogseizoen is het vaak erg snel erg druk. Wat betekent dat de caissière afgelost moet worden zodat deze pauze kan houden of dat jij de telefoontjes aanneemt die doorkomen wanneer er een rij staat.

Op de werf help jij de toeristen bij het vinden van de juiste boot, je controleert de kaartjes en zorgt ervoor dat ook de kapiteins even kunnen rusten. ’S ochtends zorg jij ervoor dat de werf opgeruimd en schoon is.

Bij de cateringkelder zal jij het minst vaak hoeven helpen, het is echter wel van belang dat je weet wie er allemaal varen, waarheen en voor hoe lang.

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed ter been bent, de trappen van de werf naar het straatniveau zullen ervoor zorgen dat jij niet meer naar de sportschool hoeft!

 

 

Interesse gekregen in één of meerdere van deze vacatures? 

Stuur een sollicitatiebrief én je CV naar info@schuttevaer.com

t.a.v. Kristel Schuttevaer