Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

VACATURE RONDVAARTSCHIPPER M/V

Lijkt het jou iets om te varen door de pittoreske grachten van Utrecht? Haal jij energie uit het verzorgen van een dagje uit voor mensen van over heel de wereld? Maak jij makkelijk contact, ben je klantvriendelijk, zelfstandig én ben jij een echte doorzetter?

Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken rondvaart schippers in het bezit van een groot vaarbewijs of vaarbewijs 2; beperkt vaargebied.

 

Wij bieden

  • Een job waarbij iedere dag anders is
  • Een gezellig ‘Uterechs’ team aan collega’s dat voor je klaarstaat
  • Werken in de prachtige binnenstad van Utrecht
  • Een mooie set strepen!

 

Hoe ziet een dag als rondvaart schipper bij Rondvaart Rederij Schuttevaer eruit?

Aan het begin van de week ontvang jij het rooster waarin je precies ziet wanneer je vaart, met welk schip, welke vaarten je mag gaan doen en wie je collega’s gaan zijn.

Op jouw ingeplande werkdag meld jij je ’s ochtends op kantoor voor een lekkere bak koffie en bespreken we de dag die komen gaat. Als er bijzonderheden zijn hoor je die meteen.

Vervolgens loop je van ons kantoor op de Weerdsingel naar onze schepen aan de Nieuwekade om jouw vaartuig van de dag op te halen, deze maak je bij onze werfkelder aan de Oudegracht schoon en klaar voor het ontvangst van de gasten.

Doorgaans beginnen de rondvaarten om 11:00 uur. Je ontvangt de eerste groep toeristen op de toegewezen plek en verwelkomt hen aan boord. Wanneer je het signaal ontvangt van de kassa vaar jij af; de boot begeleidend tussen de muren van de grachten om uiteindelijk de stadsbuitengrachten, singels of misschien wel de Vecht of Kromme Rijn te bevaren.

Aan het einde van jou dag leg je de boot, schoon, weer terug aan bij de Nieuwekade waarna jij weer op huis aan kan!

 

Interesse gekregen?

Stuur een sollicitatiebrief én je CV naar info@schuttevaer.com

t.a.v. Karel Schuttevaer