Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Nieuw!

VARENDE VERHALEN

VAAR MET ONS OVER DE GRACHTEN VAN UTRECHT EN DOOR DE VERHALEN VAN PROFESSIONEEL VERHALENVERTELLER MANJO JOOSTEN

Snelle details

  • Er moeten minimaal 15 deelnemers zijn voordat deze vaart door kan gaan
  • Alle leeftijden zijn welkom, we adviseren vanaf 10 jaar
Volwassenen 13+
29,50
Kind 4 t/m 12 jaar
24,50

Geniet van de middeleeuwse stad onder het genot van een eventueel drankje, terwijl je wordt meegenomen op een avontuur… verder dan onze wateren komen kunnen.

Ervaar ‘De Kerstroos’ op het Water met Rederij Schuttevaer

Stap aan boord en beleef een unieke vaarervaring waarin het prachtige verhaal “De Kerstroos” van Selma Lagerlöf tot leven komt. Terwijl onze schepen rustig door de schilderachtige grachten varen, neemt onze getalenteerde verhalenverteller je mee op een betoverende reis. Muziek die speciaal voor dit verhaal is gecomponeerd begeleid je het verhaal in.

Een Betoverende Avond op het Water

Tijdens deze bijzondere vaart geniet je van prachtige uitzichten terwijl onze verhalenverteller “De Kerstroos” op meeslepende wijze tot leven brengt. Ontdek het magische verhaal van een verborgen bloemenparadijs dat alleen tijdens de kerstnacht verschijnt en het mysterie dat daarmee samenhangt.

Verhalen die Je Meenemen

Laat je meevoeren naar de wereld van “De Kerstroos,” waar wonderen gebeuren en de geest van kerst iedereen raakt. De betoverende vertelling zorgt voor een onvergetelijke ervaring terwijl je ontspant en geniet van het prachtige uitzicht om je heen.

Een Onvergetelijke Ervaring voor Iedereen

Deze vaart is ideaal voor iedereen die houdt van goede verhalen en wil genieten van een bijzondere avond op het water. We raden deze vaart wel pas aan vanaf 10 jaar. Terwijl de stad langzaam verlicht wordt door de nachtelijke lichten, creëert de combinatie van vertelling en uitzicht een unieke en onvergetelijke ambiance.

Boek Nu en Beleef het Zelf

Mis deze kans niet om “De Kerstroos” op een bijzondere manier te beleven. Reserveer vandaag nog je plek aan boord van Rederij Schuttevaer en geniet van een magische reis door dit prachtige verhaal.