Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Nieuw!

PRIKKELARME RONDVAART UTRECHT

PRIKKELARM OVER DE CATHARIJNESINGEL EN DE OUDEGRACHT

Snelle details

Volwassene 13+
16.50
Kind 4 t/m 12 jaar
11.50

Ontsnap aan de drukte bij Rederij Schuttevaer

Stel je voor: een kalme ochtend op het water, kabbelend door de schilderachtige grachten van Utrecht, zonder de gebruikelijke drukte. Voor iedereen die op zoek is naar een rustige ontsnapping, bieden wij een speciale rondvaart aan, ontworpen om prikkels tot een minimum te beperken. Niet minder leuk, wél minder prikkels.

Details van de rondvaart:

Onze elektrische, stille schepen zorgen voor een fluisterzachte ervaring, zodat je kunt genieten van de rust en stilte om je heen. Onze schipper, met een flinke dosis empathie en geduld, zorgt ervoor dat elke passagier zich zo goed mogelijk op zijn gemak voelt. De highlights worden op gemiddeld volume toegelicht door ons digitale gidsverhaal, zodat je kunt luisteren zonder overweldigd te worden.

We bieden deze rondvaart apart aan op onze website en verkopen geen volle boten. Sterker nog; we verkopen de boot máximaal halfvol. Iedereen mag meevaren, maar alléén wanneer ze op de hoogte zijn van het doel van de vaart (de rust bewaren en het minimaliseren van prikkels) en zich tijdens de vaart hier ook aan houden.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van de serene schoonheid van Utrecht. Boek nu jouw rustige rondvaart en ervaar de stad op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Boek vandaag nog en ervaar de rust op het water!

Uitgebreide details nodig? Kijk hier!